TOP 3 jesenske kombinacije z biseri

 | styling

Prvi dnevi septembra so za nami, temperature počasi padajo in bližajo se zlato obarvani jesenski dnevi. Retro vzorci, nežna romantika in drzni usnjeni poudarki – letošnje modne piste so potekale v znamenju kombiniranja svežih pristopov in preverjenih klasik, ki jih lahko nosi in v njih uživa vsaka. Kateri trend boste preizkusile prve?

1.  RETRO NAVDIH & DRZNI UHANI

Našim plaščem bodo letos kraljevali predvsem karo vzorci v vseh odtenkih in oblikah. Klasičen kroj in vzorec bosta poskrbela za chic službene kombinacije, v prostem času pa bomo lahko posegle po živahnih in drznih barvnih shemah. Takšen plašč je sam po sebi dovolj vpadljiv, zato se najlepša kombinira z minimalističnimi a zanimivimi bisernimi uhani.

(Saint Laurent; Retro & Dawn uhani z biseri)

2. MIDI ROMANTIKA & KLASIČNE OGRLICE

Naj bodo nežno slojena ali rezana iz bolj bogatega blaga, letošnja krila bodo padala malce nižje kot ponavadi in se zaključila pri naših gležnjih. V prostem času jih lahko kombinirate s pletenimi puloverji in zanimivimi sloji, v pisarno pa zraven oblecite srajco v modnem in zanimivem kroju in z biserno ogrlico povežite vse kose v celoto.

(Loewe; White Magic & Endless ogrlici)

3. VRNITEV OSEMDESETIH & ODŠTEKANI PRSTANI

Osemdeseta se očitno ne vdajo in se letos ponovno vračajo na naše modne piste in domače ulice. Tokrat je poudarek predvsem na značilnih materialih (usnje, bodycon, lurex) in krojih (podložena ramena, ozek pas), h katerim najbolj pašejo odštekani in posebni biserni prstani, ki kombinacijo dopolnejo in še popestrijo.

(Isabel Marant; Magic in Galaxy prstana z biseri)