MASHKA

Pogoji poslovanja

Mashka biseri je spletna trgovina z nakitom. S svojim naročilom potrjujete, da v celoti sprejemate naše pogoje poslovanja.

Nakupovanje v spletni trgovini Mashka

Naročanje v spletni trgovini Mashka je mogoče 24 ur na dan, vse dni v letu. Izdelki so pregledno razporejeni po kategorijah ali je do njih ustvarjena bližnjica za različne priložnosti. Posamezen izdelek si je možno natančno ogledati s povečavo fotografije. Podroben opis in cena z vključenim ddv se nahajajo ob vsakem izdelku. Želene izdelke je možno poljubno dodajati v košarico s klikom na gumb »dodaj v košarico«, kar pa še ne zavezuje k nakupu. Ko ste izbrali vse izdelke, ki jih želite kupiti, kliknite na gumb »kupite sedaj« v košarici.

Postopek nakupa poteka v treh enostavnih korakih. Pred končno oddajo naročila je mogoče preveriti pravilnost naročila v nakupovalni košarici. V prvem koraku nakupa je namreč omogočen pregled celotne vsebine naročila, vključno z izbranimi artikli, količino izbranih artiklov, ceno ter možnost popravka morebitnih napak. Podatke in izdelke lahko med koraki nakupa poljubno spreminjate, s klikom v zadnjem koraku nakupa pa zaključite nakup in potrjujete, da ste v celoti seznanjenimi z našimi pogoji poslovanja in jih tudi sprejemate. O vašem naročilu vas bomo obvestili tudi po elektronski pošti na e-naslov, ki ste ga navedli. V primeru, da elektronske potrditve o nakupu ne prejmete, nas o tem obvestite na e-naslov info@mashka.si ali telefonsko številko 068 153 806.

V trenutku, ko potrdite svoje naročilo v spletni trgovini in prejmete prvo sporočilo o statusu vašega naročila, je kupoprodajna pogodba med vami, kupcem, in podjetjem MASHKA TM d.o.o. (ki upravlja spletno trgovino Mashka), sklenjena. Od tega trenutka dalje so cene in pogoji fiksirani za obe strani. Kupec svoje podatke določi ob oddaji naročila, kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu pa ni mogoče.

Po oddaji elektronskega naročila imate možnost v 24 urah odstopiti na podlagi obvestila o odstopu, ki ga je potrebno poslati na elektronski naslov info@mashka.si.

Po oddaji naročila na spletni strani boste potrdilo o naročilu in vseh vpisanih podatkih prejeli na spletni naslov, ki ste ga navedli ob oddaji naročila. Dostop do pogodbe oz. pregleda oddanega naročila, stanja naročila ali pregleda preteklih naročil je mogoče tudi v spletni trgovini www.mashka.si, a le za registrirane uporabnike. Neregistrirani se za vsebino oz. pregled svojih naročil lahko obrnejo na spletni naslov: info@mashka.si.

Poslovanje s spletno trgovino Mashka poteka v slovenskem jeziku. Pridržujemo si pravico, da zaradi ugotovljenih nepravilnosti v postopku naročila ali nezmožnosti izpolnitve naročila izjemoma (delno ali v celoti) odstopimo od izvedbe naročila, v tem primeru pa bomo kupca nemudoma obvestili po e-pošti oz. telefonu.

Cene nakita

Vse cene v spletni trgovini Mashka so prodajne cene v evrih (EUR) z vključenim ddv in veljajo na dan naročila oz. v trenutku potrditve naročila. Končni ceni je ob postopku naročila dodan strošek dostave, razen pri  naročilih nad 50 evrov. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave.

Plačilo

Naročene izdelke je mogoče plačati na več načinov:

  • Z gotovino ob prevzetju
  • Z nakazilom na poslovni račun podjetja
  • Preko plačilnega sistema VALÚ

Naročilom do 50 evrov ob postopku naročanja zaračunamo tudi stroške dostave. Pri naročilih nad 50 evrov je poštnina brezplačna in jo poravnamo mi.

Ob izbiri opcije plačila ob prevzetju pošta ob dostavi zaračuna provizijo za prenos kupnine po veljavnem ceniku Pošte Slovenija (0,96€ – enako, kot če bi plačali položnico na pošti). Stroške poravnate ob prevzemu skupaj s kupnino za izdelek.

V primeru, da se odločite za način plačila z nakazilom na poslovni račun podjetja, boste prejeli predračun s podatki o naročilu in referenčno številko naročila.  Plačilo izvedete z nakazilom na naš transakcijski račun, pri tem pa kot namen nakazila obvezno navedete referenčno številko naročila (00 xxx)

Dostava

Dostava je mogoča le na naslove v Sloveniji.

Naročila izdelkov na zalogi bodo najverjetneje dostavljena že naslednji delovni dan, zagotovo pa so  odpravljena v dveh (2) do sedmih (7) delovnih dneh po prejemu plačila oz. naročila (odvisno od izbranega načina plačila). Ob sobotah, nedeljah in praznikih naročil ne odpravljamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe v procesu nakupa. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

V primeru, da naročite več izdelkov hkrati, ki imajo različne roke dobave, upoštevajte najdaljšega. Če želite tako naročilo prejeti v dveh delih, torej izdelke na zalogi prej kot tiste, ki trenutno niso na zalogi, vam priporočamo da oblikujete dva naročila, kar pa se lahko odrazi v stroških dostave za vsako naročilo posebej.

Stroški dostave po Sloveniji znašajo 3,00 EUR (v ta znesek so vključeni embalaža, poštnina, kompletiranje in odprema ter ddv).

Dostava artiklov iz spletne trgovine Mashka biseri se primarno izvaja preko Pošte Slovenije, pridružujemo si pravico izbrati drugo dostavno službo, če bomo s tem naročilo lahko izpolnili bolj učinkovito.

Ob izbiri opcije plačila ob prevzetju pošta ob dostavi zaračuna provizijo za prenos kupnine po veljavnem ceniku Pošte Slovenija. Stroške poravnate ob prevzemu skupaj s kupnino za izdelek.

Pri naročilu nakita iz spletne trgovine Mashka v vrednosti  50 evrov ali več oz. po pogojih, določenih v promocijskih akcijah, je dostava po Sloveniji brezplačna.

Dostava se izvrši na naslov, ki ga je kupec določil ob oddaji naročila. V primeru spremembe naslova in s tem povezanimi dodatnimi stroški dostave, je te stroške dolžan poravnati kupec sam pred prevzemom naročila.

Varovanje podatkov

Politika varovanja podatkov spletne trgovine Mashka

Vsi vaši podatki, ki so posredovani ob nakupu ali prijavi v našo spletno trgovino so obdelani in varovani skladno z veljavnimi predpisi. Zavezujemo se k spoštovanju vaše zasebnosti in skrbnem varovanju osebnih podatkov. Vsi posredovani podatki naših strank so brezpogojno varovani kot poslovna skrivnost skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov iz Uradnega lista RS (Uradni list RS, št. 59/99, 57/01, 59-2/01).

Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za namene poslovanja spletne trgovine (ponudba, nakup izdelkov, račun, komunikacija v zvezi z naročilom, obveščanje o ponudbi, pošiljanje informativnega gradiva).

Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe spletne trgovine Mashka. Osebni podatki naših strank nikoli ne bodo posredovani tretjim osebam. Za kakršna koli dodatna vprašanja smo na voljo na elektronskem naslovu info@mashka.si.

Več o varovanju podatkov si preberite v naši Izjavi o zasebnosti.

Piškotki na Mashka.si

Mashka.si uporablja piškotke, in sicer izključno z namenom zagotavljanja najboljše uporabniške spletne izkušnje in učinkovitejšega delovanja spletne strani. Obvestilo o piškotkih se vam na strani prikaže ob vašem prvem obisku, z nadaljno uporabo naše spletne strani Mashka.si pa se z uporabo piškotov na strani strinjate! Podatkov, ki se zberejo s pomočjo piškotkov ne posredujemo in ne bomo posredovali tretjim osebam.

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Za več podatkov o nastavitvah brskalnika za blokiranje in filtriranje piškotkov obiščite www.aboutcookies.org.

Spremembe

Pridružujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako pogojev poslovanja kot spletne trgovine. 

Reševanje sporov

Podjetje Mashka TM d.o.o. si po najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Skladno z zakonskimi normativi podjetje Mashka TM d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Mashka TM d.o.o., ki kot ponudnik blaga omogoča spletno trgovino Mashka.si na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo na elektronski povezavi

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.